Wafflemaker.nlVerzending buiten Europa (Export)

Onze authentieke wafelijzers en bakmaterialen worden over de hele wereld verzonden. Verzendkosten en -duur zijn afhankelijk van uw bestemming en worden u meegedeeld na een bestelling. U bent er zelf verantwoordelijk voor dat het product legaal in het land van bestemming kan worden ingevoerd.

Bij een bestelling bij Wafflemaker.nl is de ontvanger de importeur van het product en dient zich te houden aan alle wetten en regels van het land van bestemming. Bestellingen die worden verzonden naar landen buiten Europa kunnen worden onderworpen aan invoerbelastingen, douanerechten en kosten die worden geheven door het land van bestemming.

De ontvanger van een internationale zending kan worden onderworpen aan dergelijke invoerbelastingen, douanerechten en vergoedingen, die worden geheven zodra een zending uw land bereikt.

Extra kosten voor inklaring zijn voor rekening van de ontvanger; wij hebben geen controle over deze kosten en kunnen niet voorspellen wat ze zullen zijn.

Het douanebeleid varieert sterk van land tot land; u moet contact opnemen met uw lokale douanekantoor voor meer informatie. Wanneer inklaringsprocedures nodig zijn, kan dit vertragingen veroorzaken die verder gaan dan onze oorspronkelijke leveringsramingen.

Voor aanvullende informatie of vragen kunt u ons contactformulier invullen.